Добро пожаловать
Вход

Категории

M.L.M ( MANTAN LEUWIH MULUS ) - LAIN UDIN AND FRIENDS x ASEP BALON ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )

Добавлено от Admin В Drum and bass
2 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

M.L.M ( MANTAN LEUWIH MULUS ) - LAIN UDIN AND FRIENDS x ASEP BALON


Selamat kango levionsa Cs tos kapilih jadi juara lomba video klip MLM ( Mantan Lewih Mulus ).
Levionsa Cs di tetapkeun sebagai juara ku JURI tinu lobana peserta anu ngiluan challenge video klip ieu, karena loba point dina karya video na anu menurut JURI nyieun perhatian leuwih ..

Dan kango peserta lain anu teu ka pilih HATUR NUHUN PISAN geus daek cacapean,, daek papanasan demi nyieun challenge video ieu NUHUN PISAN partipasina tos nyeumpeutkeun waktu ker ngiluan ieu lomba, OMAT nu teu ka pilih ulah leutik hate, JUSTRU maraneh geus nyieun karya anu bakal di inget nepi ka kolot karya anu bakal jadi CARITA jaga.

tetep semangat BERKARYA karena ieu awal ker urang kabeh ngabuktikeun bahwa URANG SUNDA ge bisa berkarya, bahwa urang teh BANGGA jadi URANG SUNDA,, teu era ngomong BAHASA SUNDA dan berkarya bari ngalestarikeun BAHASA SUNDA ..

Anu kamari tos miluan dan video na di claim ( kena copyright ) bakal di proses dan di cabut COPYRIGHT na

Jang maraneh nu rek nga cover lagu MLM ( Mantan Lewih Mulus ) sok di bebaskeun moal DILARANG..!!!
Jeng tong sieun di DENDA...

Pokok na nuhun pisan ti urang LAIN UDIN AND FRIEND dan keluarga besar SG Entertaiment kango sadayana anu tos berpartisipasi..


Semangat jeung terus berkarya



INSTAGRAM :
@mamenstwn_
@ciboylevionsa
@rmdn_levionsa
@sansanlevionsa
@angga_tpew
@_nur.wulan


MUSIC :


Artist : LAIN Udin And Friends , Asep Balon
Compose r: Surabi Gelo
RAP : Asep Balon
Music Producer : SG Entertainment
Music Arranger: LAIN Udin And Friends
Mixing & Mastering : LAIN Udin And Friends
Executive Producer: SG Entertainment

vocal : Peyhung
gitar : Acuy
drum : Mang Koko
Keyboard : Agil Sugiarto
Bass : Tomy Fhaisal
Biola : Ilham Gustiar

Director: Reka Niko
DOP and Editor: Reka Niko


LIRIK :
Song :
Kaduhung sagede gunung gering nangtung ngalanglayung
Kamari panggih jeng mantan pangling
Bengetna gelispisan
Bahelamah maneh caludih
Ciga ucing nang pamanggih

Reff :
Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat nyieun urang kasuat suat.

Rap :
Naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
Padahal baheula beungeut ciga cangkang salep
Make skinker mahal jadi teu katempo goreng
Keur baheula jeung aing masih make seger snow koneng
Ningali maneh ayeuna hate asa melag
Komo ningali kabogoh maneh nu beungeutna rempag
Tapi aing boga elmu anyar keur dilakukeun
Meh kabogoh jadi leuwih geulis kudu diputuskeun!

Song :
Kaduhung sagede gunung gering nangtung ngalanglayung
Kamari panggih jeng mantan pangling
Bengetna gelispisan
Bahelamah maneh caludih
Ciga ucing nang pamanggih

Reff :
Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat saprak jeung urang papegat

Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat nyieun urang kasuat suat.

Digital Stream:
MANTAN LEUWIH MULUS - LAIN Udin And Friends, Asep Balon

Spotify
https://open.spotify.com/album/0XMa3ngjKOy8FYX7Lgao7u
Deezer :
https://www.deezer.com/id/album/167854822
Qobuz :
https://www.qobuz.com/gb-en/album/mantan-leuwih-mulus-lain-udin-and-friends-asep-balon/wqel9fs19gzmc
iTunes :
https://music.apple.com/id/album/mantan-leuwih-mulus-single/1528210248?uo=4&app=itunes&at=1l3v9Tx
Tidal :
https://listen.tidal.com/search?q=MANTAN%20LEUWIH%20MULUS
kkbox :
http://www.kkbox.com/tw/en/song/XX1006H4IMLBP2MJBP2MJ0XL-index.html

Contact Person:
email: sgmajalaya@gmail.com
Phone: 082130202030

SG Entertaintment 2020
#SGEntertainment #MLM #Majalaya

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика